Вівторок, 30.04.2024, 11:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Вишоватська ЗОШ І-ІІ ступенів

Категорії розділу
НУШ [0]
Нова Українська школа
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Вересень » 27 » Святкування 70-ти річчя
17:31
Святкування 70-ти річчя

Вишоватська ЗОШ І-ІІ ступенів відзначила 70-ліття (ФОТО)

12 травня Вишоватська ЗОШ І-ІІ ст. урочисто відзначила 70-річний ювілей з дня заснування.
Історія школи у мальовничому селі Вишоватий, підпорядкованому Тернівській сільській раді, бере початок у далекому1947 році. Відтоді понад 1700 випускників отримали путівку в життя в її стінах. Першим директором закладу був Йосип Вагнер. Колектив очолювали також Василь Санітар та Андрій Рошканюк.

Упродовж 25 років шкільним колективом керує директор Славелій Медвідь. Зараз тут здобувають знання близько 160 юних мешканців Вишоватого.

Привітати навчальний заклад з видатною подією прийшло чимало випускників, колишніх працівників, педагогів-ветеранів, батьків, колег-освітян з навколишніх сіл, друзів школи, жителів села. Кажуть: за багаторічну історію сільська дев’ятирічка стала не тільки храмом знань, а й осередком добрих справ та ініціатив, навколо якого обертається все суспільне життя Вишоватого.

Гостей щиро вітав директор Славелій Медвідь. А який же ювілей без вітань та подарунків? Учасник бойових дій на сході України, активіст Віталій Бенчак презентував для шкільної бібліотеки історичну літературу, а відомий волонтер Богдан Колодницький передав «сувенір» з передової. Гості бажали юним вишоватцям продовжувати писати сторінки славетної історії школи, гарно вчитись і бути сильними духом, а директору ЗОШ подякували за підтримку української армії.

Численні щирі побажання з нагоди ювілею линули від районного керівництва, управління освіти Тячівської РДА, колег та випускників. До вітань приєднався і народний депутат України Василь Петьовка. Помічники нардепа Михайло Штефко та Ігор Грабарь від його імені передали вчителям побажання професійних успіхів, учням – успіхів у навчанні, а також вручили в подарунок школі проектор.

Теплими спогадами про роботу у Вишоватській ЗОШ І-ІІ ступенів ділились ветерани педагогічної праці. А школярі та місцевий самодіяльний вокальний ансамбль «Тернівчанка» підготували музично-ліричну програму.

Від імені вчительської та учнівської спільноти директор школи Славелій Медвідь подякував гостям, які розділили з колективом урочистість події, та всім тим, хто робить внесок у розвиток навчального закладу.

Ювілей Вишоватської школи потішив колектив, вихованців та гостей гарними емоціями,став днем зустрічі багатьох поколінь, щемних спогадів та надій на подальші успіхи альма-матер.



 

Переглядів: 267 | Додав: lyudmilasasun80 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz